Appro


Appro profileert zich als een Human Resources partner, gevestigd in Willebroek maar met activiteiten over heel Vlaanderen.

Zaakvoerder Marianne van de Laak stond zelf ooit aan het hoofd van een logistiek bedrijf. Daarnaast verleende ze advies en voerde ze audits uit in de technische sector. Logistieke en technische functies vormen dan ook de core business van het kantoor. Toch vinden ook bedrijven uit andere sectoren de weg naar Appro.

De medewerkers hebben de nodige maturiteit om goed om te gaan met verschillende profielen, van arbeider tot hoger kader. Voor het invullen van vacatures kijkt Appro veel verder dan louter de genoten opleiding. Er gaat eveneens aandacht uit naar aspecten als praktijkervaring, persoonlijkheid, de capaciteit om bij te leren en de specifieke wensen van de kandidaat.

Het leren kennen van de onderneming, haar behoeften en haar bedrijfscultuur betekent de eerste stap van elke samenwerking. Zo spoort Appro de knelpunten op en verstrekt het kantoor gericht advies. Dat gaat van het invoeren van functioneringsgesprekken tot de analyse van een team om het profiel van geschikte kandidaten te bepalen.

Op die manier helpt Appro zowel groeiende als krimpende organisaties bij het voeren van een succesvol personeelsbeleid. De gemoedsrust van de zaakvoerders is meteen verzekerd, want Appro, dat werkt!

www.approbelgium.be