Bex Fruit


Beter, Enig, eXtra: een meer passende omschrijving voor zowel de kwaliteitsvolle producten als de unieke activiteiten van Bex Fruit dan deze drie sleutelwoorden is er gewoonweg niet. Bex Fruit is simpelweg een keurmerk in de teelt en bewaring van appels, peren, kersen en krieken.

Maar het is ook een bedrijf met een verhaal. Een familiegeschiedenis, zowaar, die zestig jaar geleden in Gingelom begon toen Albert Bex een teeltbedrijf voor hardfruit oprichtte in 1949 en later overdroeg aan zijn zoon Raymond. In 1992 breidde kleinzoon Stefan Bex het bedrijf uit met nv Bex Bewaring tot een moderne onderneming met een volledige dienstverlening, van het eerste zaadje tot de levering bij de klant. En de vierde generatie staat al te popelen om mee te draaien in de boeiende ‘Bex-business’. De appels vallen dus niet ver van de boom!

Bex Fruit, de allesomvattende groothandel voor hardfruit, staat voor u klaar op 011 48 19 00. Voor een nadere kennismaking ontmoeten we u graag op het bedrijf in Gingelom, op onze opendeurdagen of na afspraak. Kom alvast eens langs op www.bexfruit.be voor meer informatie!