Brabant Manager 27 en Manager TV Leuven klassevol gelanceerd bij Diet Centers Group in Zellik


Diet Centers Group verwelkomde op 17 mei 2011 een 100-tal managers in haar Double You Center in Zellik. Het aangename pand heeft een klassevolle inrichting welke veel rust en ruimte uitstraalt. De ideale locatie om de drukbezette managers tot rust te laten komen tijdens ons netwerkevent de Manager Launch.

De gastlocatie werd gefeliciteerd voor de warme ontvangst en voor de interessante rondleiding in haar gespecialiseerde centrum voor voedings- en dieetadvies, gezonde levensstijl en een stralend uiterlijk. Hierna ontvingen de cover-figuren, Bert Longin –racepiloot en zaakvoerder van Longin Services- en Bart Bosmans van Norkring, de eerste exemplaren van Brabant Manager 27. Ook de Burgemeester van Halle, Dirk Pieters, ontving hierna zijn exemplaar. Vervolgens kregen de aanwezigen de trailer te zien van de nieuwe Manager TV “Z-steden” reportage over de stad Leuven. Ten slotte werden 3 hotelcheques van Freedreams verloot onder de aanwezigen.

Last but not least, werden de genodigden getrakteerd op een heerlijk oesterbuffet, koude hapjes, vers bereide warme gerechten en heerlijke desserts. De gezonde voeding en informele sfeer op de Manager Launch was weer een extra stimulans voor onze managers om volop contacten te leggen.
Ook het nieuwe magazine werd weer gretig doorbladerd. Wij willen iedereen bedanken voor de fijne avond en het enthousiasme tijdens het netwerken!

http://www.dietcentersgroup.be

http://www.doubleyoucenter.be