Croes


Van een bescheiden kolenhandel meer dan 100 jaar geleden groeide Croes uit tot één van de meest gerespecteerde grond- en afbraakwerkers van het land. Deze activiteiten worden aangevuld met grondstabilisatie, wegeniswerken, freeswerken en de aanleg van parkings en riolering. Als gespecialiseerde afbraakwerker gaat Croes geen uitdaging uit de weg. Torens, bruggen, wegen, scholen, fabrieken, woningen, loodsen,… Van groot en grof tot klein en fragiel. Alles wordt veilig en efficiënt afgebroken met een maximale recuperatie van de materialen.

Zusterbedrijf Recom groeide op enkele jaren tijd uit tot een gevestigde waarde in de sector van puin, beton- en houtrecyclage. Met een tiental mobiele breekinstallaties beschikt Recom over de grootste verplaatsbare breekcapaciteit van het land. Deze volgt probleemloos het tempo van grote afbraak- of breekwerken.
Croes en Recom werken voor opdrachtgevers in heel België. Zo goed als alle gerenommeerde aannemersbedrijven staan op de klantenlijst. De volledige bouwsector klopt aan voor opdrachten, gaande van industriebouw, wegenbouw, saneringen tot algemene aannemers. De megagrote renovatie aan de E313 in 2011 waar in totaal 13 km autostrade is opengebroken is hier een mooi voorbeeld van.

www.croesbvba.be