Grote opkomst netwerkhappening Limburg Manager bij BMW van Osch Hasselt!


Meer dan 200 bedrijfsleiders waren op 4 juli aanwezig in de showroom van BMW van Osch in Hasselt ter ere van de lancering van de 68ste editie van Limburg Manager. Op deze mooie zomeravond gaf de trotse bestuurder, Leo van Osch, de primeur dat BMW van Osch Hasselt gaat verbouwen en uitbreiden. De nieuwe plannen werden getoond en bewonderd door het publiek. Een succesverhaal in economisch uitdagende tijden. Ook de uiteenzetting over de elektrische BMW i van Philippe Eeckels, Strategy & Sales Manager BMW i BMW Belux, maakte indruk. Alle aanwezigen krijgen de kans om in het najaar van 2013 bij BMW van Osch in Hasselt een testrit te maken met deze unieke wagen.

Joris Linsen van Manager Magazines overhandigde met trots het eerste exemplaar en de coverdisplay van de nieuwe Limburg Manager aan Bart Casters van Casters Beton en lichtte de belangrijkste rubrieken toe. Vervolgens werd de trailer van Manager TV over Genk getoond. Het volledige programma werd recent op Kanaal Z uitgezonden en is nog te zien op www.manager-tv.be. Na het officiële gedeelte werden alle genodigden verwend met lekkere hapjes en bijbehorende drankjes . Er werd ook gretig gebruik gemaakt van de SMS Wall, een nieuwigheid op onze Launch om het netwerken te bevorderen.

Tot slot kon iedereen, die zijn visitekaartje in de champagnekoeler had geworpen, kans maken op een exclusieve ballonvlucht, die georganiseerd zal worden in het najaar door Manager Magazines in samenwerking met Bertels Ballooning. De heer Fabrizio Briganti, plant manager bij Glas Ceyssens Group, kwam als gelukkige winnaar uit de bus! Deze Manager Launch werd wederom een groot succes!