Klassevol tuinfeest voor lancering bij La Butte aux Bois


Was het de rustgevende en stijlvolle omgeving?
Of misschien de welgekende smakelijke catering?
Of toch de uitmuntende reputatie van dit luxueuze landgoed?
Het was de combinatie van deze 3 factoren die voor de mooie opkomst zorgde tijdens onze zomerse vakantie-lancering op dinsdag 5 juli 2011. Hostellerie La Butte aux Bois zorgde voor een klassevol feest en voor het juiste ‘cachet’ met een ontvangst in haar majesteitelijke tuin.

Limburg Manager 58 bracht op de cover het succes-verhaal van een echte ondernemer: Eric Bullens, eigenaar van 2 hotel-restaurants in het topsegment. Hij kon echter zelf niet aanwezig zijn voor het in ontvangst nemen van zijn 1e exemplaar, daarom mocht de heer Marc Alofs deze nobele taak op zich nemen. De winnaar van de Manager on Wheels wedstrijd vertelde over de aparte ervaring om in zo’n speciale wagen opgehaald te worden door een privé-chauffeur.

Onder begeleiding van een heerlijk barbecue-buffet – live verzorgd door de koks van La Butte aux Bois – werd het nieuwe magazine met gezonde nieuwsgierigheid onthaald en gelezen. Hierna werd met de aanwezigheidslijsten in de hand weer zeer actief genetwerkt met behulp van onze account managers. De uitzonderlijke gastvrijheid en het elegante decor zorgden er ondertussen voor dat de Manager-gasten op niveau werden verwend!

We horen graag hoe jullie de netwerkavond hebben ervaren via mireille.preuveneers@managermagazines.be

www.labutteauxbois.be