Klassevolle lancering Vlaanderen Manager in Kasteel Walburg


Dinsdag 27 maart 2012 was de startdatum voor een nieuwe reeks Manager Launch’es in Oost- en West-Vlaanderen. Zo’n 120 aanwezigen werden via het romantische park klassevol ontvangen in de charmante feestzaal van Kasteel Walburg in Sint-Niklaas, onder begeleiding van het live-optreden van zanger Jayden Morris.

Vlaanderen Manager 40 bracht een coverinterview met Rik Van de Walle van Aspiravi, die zijn 1e exemplaar uit handen van Nancy Gryson mocht ontvangen. Daarna waren de aanwezige Burgemeesters aan de beurt: Antoine Denert van Kruibeke, Christel Geerts van Sint-Niklaas en Luc Deryck van Temse. Ook Saskia De Mits en Guy Vermeirsch van ‘t Huis van Oordeghem, mochten hun coverdisplay van het lifestyle magazine Maxlife komen afhalen. Na de sneak-preview van Manager TV dossier A12, werden de structurele partners bedankt door Mireille Preuveneers.

Vervolgens startte het belangrijkste deel van de avond: het netwerken!
Onze account managers werden regelmatig verzocht om een introductie bij collega-ondernemers. Dit alles werd ondersteund met culinaire hapjes uit de voortreffelijke keuken van Kasteel Walburg. Op het einde van de avond had iedereen weer veel visitekaartjes verzameld, en kregen ze nog een mooie giftbag met de eerste exemplaren van onze magazines én lekkers van Guylian en Willems Biscuitery !

www.kasteelwalburg.be