Limburg Manager viert 50ste editie in Herkenrode Hasselt


Op donderdag 17 december werd de 50e editie van Limburg Manager feestelijk voorgesteld in de Abdij van Herkenrode. De 300 aanwezige bedrijfsleiders en prominenten werden opgehaald met 4 limousines en werden verwelkomd door Mireille Preuveneers, Event Manager van Big Media Group.

Vervolgens onthulde Thieu Cuypers, Afgevaardigd Bestuurder van Big Media Group de cover van de Limburg Manager 50, waarna gouverneur Herman Reynders het eerste exemplaar mocht ontvangen.
De winnaar van de Manager on Wheels wedstrijd getuigde over het limo-gevoel in de Mercedes-Benz S 450 CDI L, de technische snufjes, en het privilege om met een privé-chauffeur naar huis gebracht te worden !

Na de speeches kon iedereen verder feesten en genieten van de smakelijke hapjes van Bart Claes Catering en van de topwijnen van Ad Bibendum.
Iedereen kon via de aanwezigheidslijst het team van Limburg Manager aanspreken om geïntroduceerd te worden bij interessante contacten.
Bij het naar huis gaan kreeg iedereen de eerste exemplaren van onze magazines én onze gepersonaliseerde pralines met het logo van Manager mee naar huis. Een feestelijke afsluiter voor een gezellige avond !

 Lees ook het artikel en bekijk de foto’s op www.managermagazines.be