Thiessen Wijnkoopers gastheer voor 1e Manager Launch in Nederland


Limburg Manager nr. 7 werd op 27 april stijlvol gelanceerd bij Thiessen Wijnkoopers. Het oudste wijnhuis van Nederland stelde zijn pand ter beschikking voor de organisatie van de eerste Manager Launch in Nederland. In de Thiessen-zaal werd iedereen onthaald met een feestelijk glas bubbels. Rob Leurs van Limburg Manager en Johan Pas van Thiessen Wijnkoopers verwelkomden vervolgens de 70 aanwezige managers.

Jan Klerken van Scelta Mushrooms, die deze keer op de cover prijkt van de 7e uitgave van Limburg Manager, kreeg een mooie coverdisplay overhandigd. Daarna vertelde de winnaar van de “Manager on Wheels”-wedstrijd graag over zijn rij-ervaring met de Porsche Panamera en prijsde het concept dat bij de thuisrit aan de veiligheid gedacht werd en een chauffeur het stuur neemt. (zie ook kader hieronder). Na de speeches werd iedereen uitgenodigd naar de knappe receptiezaal in de wijnkelders voor een wijnproeverij.

Onder begeleiding van heerlijke hapjes uit de keuken van Maison van den Boer werd het nieuwe magazine met gezonde nieuwsgierigheid onthaald en gelezen. De aanwezigheidslijsten werden ook aandachtig nagelezen en de account managers zorgden voor de juiste introducties tussen de aanwezige managers. Na de gezellige netwerkavond kreeg iedereen de Manager-giftbag met het nieuwe magazine mee naar huis.
Wij willen iedereen bedanken voor de aanwezigheid en horen graag hoe jullie het hebben ervaren!