WPC The Loft en Manager Magazines vieren 10-jarig bestaan


Een 150-tal ondernemers werden op 9 december 2010 hartelijk verwelkomd in de prachtige feestzaal van WPC The Loft in Hoeselt voor een speciale editie van de Manager Launch. Tijdens deze editie werden naar gewoonte de nieuwe magazines voorgesteld: Limburg Manager nr. 55, Limburg Manager Nederland nr. 6 en Maxlife Limburg Lifestyle nr. 9. Maar deze keer vierden we ook het 10-jarig bestaan van Manager Magazines en Limburg Manager!

Ook de locatie werd gefeliciteerd voor haar 10-jarig jubileum door Thieu Cuypers, oprichter van Manager Magazines. Tijdens de terugblik op een decennium Manager Magazines, dankte hij ook de aanwezige bedrijfleiders voor hun vertrouwen en de medewerkers voor de inzet en hun betrokkenheid. Jos Vaessen van Vaessen Industries, die deze keer op de cover prijkt van de 55e uitgave van Limburg Manager, kreeg een mooie coverdisplay overhandigd. Hierna mochten ook Dhr. Mourmans van Thiessen Wijnkoopers en Dhr. De Corte van Vastgoedwereld de respectievelijke covers van Limburg Manager Nederland en Maxlife Limburg ontvangen.

Onder begeleiding van heerlijke hapjes uit de keuken van The Loft werden de nieuwe magazines met gezonde nieuwsgierigheid onthaald en gelezen. De aanwezigheidslijsten werden ook aandachtig nagelezen en de account managers zorgden voor de juiste introducties tussen de aanwezige managers.
Na de gezellige netwerkavond kreeg iedereen de Manager-giftbag met de nieuwe magazines, informatie van de partners en een fles Ter Dolen Triple van brouwerij Ter Dolen mee naar huis!

www.wpc.be