3D ICT


3D ICT werd opgericht in 2008 door twee mensen met ruim tien jaar ervaring in de ICT-sector: Kelly Lauwrijs en David van Waesberghe. De onderneming legt zich zowel toe op detachering als op consulting.

Uit een pool van freelance en vaste medewerkers selecteert 3D ICT telkens de meest geschikte IT-consultant om de opdracht bij de klant tot een goed einde te brengen. Hierbij hanteert het bedrijf de beste marktprijzen, een gevolg van de lage overheadkosten en de financiële stabiliteit.

Ondanks die scherpe tarieven vormt de kwaliteit steevast een prioriteit. De polyvalente consultants munten stuk voor stuk uit in wat ze doen en werken zich snel in.

Vanaf 2010 werd het dienstenpakket uitgebreid met managed services van werkplekkenbeheer, ook wel ‘helpdesk’ genoemd. Dit betreft concreet het ondersteunen van pc-gebruikers.

Door de combinatie van consulting en managed services door meer dan 40 ervaren support engineers van topkwaliteit en met een grote flexibiliteit, beschikt 3D ICT over een uniek businessmodel. Tal van grote financiële instellingen, industriële bedrijven en ondernemingen uit de dienstensector doen een beroep op het aanbod.

Dat succes vertaalt zich in een sterke omzetgroei en noopte 3D ICT om uit te kijken naar nieuwe kantoren. Die vond het in de Verschaningsstraat, aan het Antwerpse Zuid.

www.3d-ict.be