A.A&T


A.A&T Accountancy Group werd opgericht in 1967 te Gent en groeide sindsdien uit tot een referentie in beide Vlaanderen op het gebied van financiële dienstverlening en advies. De onderneming is gespecialiseerd in boekhouding, accountancy en fiscaliteit.

De Groep ziet het als haar taak een optimale financiële dienstverlening te bieden en op die manier de bedrijfsleider te ondersteunen en te helpen om al zijn uitdagingen aan te gaan en tot een goed einde te brengen. Omdat accountancy meer is dan alleen maar cijfers, maakt A.A&T Group van bij de oprichting het verschil door service en maatwerk te bieden.

Vandaag telt A.A&T 65 medewerkers, elk met hun eigen competenties en specialiteiten. Deze mensen werken gespreid over de afdelingen boekhouding, accountancy, fiscaliteit, bedrijfsadvies, audits en wettelijke formaliteiten. Zij worden voortdurend bijgeschoold en houden onafgebroken een vinger aan de pols van de financiële, wettelijke en fiscale actualiteit.

Op die manier evolueert A.A&T mee met haar vakgebieden en blijft de accountancy Groep een voortrekker op het gebied van financiële dienstverlening. Tegelijk is de onderneming uitstekend geplaatst om gericht bedrijfsadvies te verstrekken, vertrekkende vanuit een degelijke boekhouding. Een belangrijke troef voor de klantenkring.

www.tacc-group.be