ABS Belgium


Auto Body Services Belgium, kortweg ABS Belgium, is een groepering van onafhankelijke koetswerkherstellers voor alle automerken. Ze telt momenteel 75 leden, verspreid over heel België en Luxemburg. ABS Belgium ondersteunt haar partners en voorziet hen van alle nodige administratieve papieren.

De klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit verzekeringsmaatschappijen, autoleasemaatschappijen en vlooteigenaars. Die vinden in ABS Belgium een centraal aanspreekpunt, zodat wagens bij een schadegeval snel hun weg vinden naar het netwerk van carrosseriebedrijven.

De groepering denkt en werkt actief mee met haar opdrachtgevers om de dienstverlening aan de gemeenschappelijke klant te optimaliseren. De meerwaarde van ABS Belgium schuilt voor de klantenkring in de creatieve inbreng bij het ontwikkelen van klantgerichte oplossingen.

Dankzij de gelijkaardige structuur, organisatie, opleiding, wetgeving, organisatie van de werkplaats, uniformiteit in werktuigen, dienst en communicatie, is het serviceniveau in het hele netwerk altijd en overal even hoogstaand.

Alle koetswerkherstellers binnen het ABS netwerk staan dan ook borg voor een flexibele benadering, een snelle afhandeling en een bijzonder kwalitatieve herstelling. Vanzelfsprekend stellen zij tevens vervangwagens ter beschikking.

www.absbelgium.com