Accountancy Van As


http://www.van-as.be/

Van As biedt u een compleet dienstenpakket aan op het vlak van boekhouding en fiscaal economisch en juridisch advies. Zij helpen u bij de aangifte van uw personenbelasting en zorgen voor de BTW-aangifte van uw zaak. U kunt op het team van Van As rekenen voor de opstart van uw eenmanszaak of de verdere uitbouw van uw KMO. Hun medewerkers staan u bij met raad en daad.

Of je nu een zaak opstart, een bloeiend bedrijf runt of als werknemer bijdraagt tot het succes van een KMO, allemaal krijgen we te maken met niet altijd even bezielende materies. Inboeken van facturen, BTW-aangiftes, opstartformaliteiten, de aangifte van de personenbelasting, de fiscale en juridische regelgeving… niet altijd leuk, maar we kunnen niet zonder. Bovendien zijn ze uiterst belangrijk voor een financieel stabiele en gezonde situatie.
Bij Van As maken ze er een erezaak van u zoveel mogelijk van deze kwesties te ontlasten. En u op een krachtdadige en proactieve manier te adviseren. Daarbij passen ze zich continu aan en scholen ze zich constant bij.