Acer Groep


Acer Groep, de op één na grootste pc-leverancier, maakt deel uit van de wereldwijde top vijf van hardwarefabrikanten. De onderneming is ondertussen reeds een kwarteeuw actief in de IT-industrie. Zo produceert, verkoopt en verdeelt een ruim aanbod van pc’s, notebooks, monitoren en projectoren, tablets, netbooks, smartphones en perifere artikelen.

Het gaat om een hoog kwalitatief aanbod, dat op de markt wordt gebracht via een multibrandstrategie, met Acer, Packard-Bell en Gateway als succesvolle merknamen.

Acer positioneert en onderscheidt zich aan de hand van een doorgedreven ‘global brand, local touch’ benadering. Met andere woorden: dezelfde producten worden wereldwijd aangeboden, maar elke klant wordt in zijn eigen taal aangesproken door een plaatselijke contactpersoon. Zo zijn veertig van de honderdtachtig medewerkers van Acer Benelux van Belgische origine, om de lokale klanten een optimale dienstverlening te kunnen verzekeren.

Het succes van Acer schuilt in de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de hardware en een gericht productaanbod voor zowel de particulier als de zakelijke gebruiker.

De producent wil zijn vooraanstaande marktpositie consolideren en nieuwe groei genereren door innovatieve producten te ontwikkelen op maat van de behoeften van de uiteenlopende eindklanten.

www.acer.be