ACG Group


ACG is gevestigd in Deurne en groeide uit tot een veelzijdig socio-economisch bedrijf. Het legt zich toe op drie hoofdactiviteiten: verpakking, groenzorg en boekbinden.

ACG Packaging specialiseert zich reeds vijftig jaar in verpakkingen voor consumentengoederen. Klanten uit de meest uiteenlopende sectoren vinden er een oplossing op maat.

De ligging nabij de Antwerpse haven en op het kruispunt van belangrijke verkeersassen biedt tal van logistieke perspectieven voor zowel regionale KMO’s als multinationals.

Aan de hand van diverse technieken, zoals blister-, skin- of sleeve-verpakkingen komt ACG tegemoet aan de wensen van een brede klantenkring. Van minder dan 500 tot meer dan 5 miljoen stuks verpakken, het gebeurt met hetzelfde zin voor service. Ook krimpverpakkingen, met inbegrip van etiketteren en drukken, behoren tot de mogelijkheden. Verder leidt ACG het uitvoeren van mailings en het opbouwen van displays in goede banen.

Flexibiliteit, betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding vormen de belangrijkste wapens van ACG Packaging. Het ISO-certificaat bevestigt de aanpak van kwaliteitbeheersing.

ACG Groenzorg is dan weer buitenshuis actief. Particulieren, bedrijven en openbare besturen vertrouwen de aanleg en het onderhoud van hun groenvoorzieningen toe aan deze afdeling.

www.acgfab.be