Acquisitie België / Ecem Trading


Acquisitie België werd opgericht in 1990 en is sindsdien gespecialiseerd in de internationale handel in jonge tweedehands grondverzetmachines van het merk Caterpillar. De machines worden door de onderneming zelf onderhouden en nagezien. De activiteiten omvatten zowel import, export, verhuur als transport. Ook voor de bemiddeling bij Lease en Financiering is de nodige knowhow aanwezig.

Klanten uit de hele wereld doen een beroep op Acquisitie België in hun zoektocht naar materiaal voor groeven en wegeniswerken. Vanuit zijn jarenlange ervaring kan het team hen gericht adviseren over de meest geschikte machine voor elke specifieke toepassing.

Acquisitie België stelt zich onafhankelijk op en kan terugvallen op een internationaal netwerk van relaties om snel en flexibel in te spelen op iedere vraag van de klantenkring. Het materieel wordt desgewenst gepersonaliseerd en waar ook ter wereld in bedrijfsklare staat afgeleverd.

Het bedrijf ECEM trading focust eveneens op de wereldwijde in- en verkoop van gebruikte en nieuwe grondverzetmachines van alle merken. Deze onderneming richt de blik met name op import/export van Chinese grondverzetmachines voor baggerbedrijven, mijnen, groeven, wegenwerken en bosontginningsbedrijven.

Vanuit een nieuwe en moderne vestiging te Maasmechelen, bieden beide ondernemingen een breed gamma aan materieel voor de wereldwijde markt.

www.acquisitiebelgie.com
www.ecemtrading.com