A&D Trucks & Trailers


A&D Trucks & Trailers werd opgericht in 1999. Sinds kort beschikt de onderneming over een nieuwe vestiging op een terrein van 30.000 m2 aan de Noordkaai te Izegem. Daar verzekert de combinatie van knowhow en de meest moderne uitrustingen een dienstverlening op het hoogste niveau.

Klanten kunnen bij A&D Trucks & Trailers rekenen op een totaalservice, die naast de aankoop van oude trailers en de verkoop van nieuwe trailers tevens het onderhoud, de herstelling van mechanische defecten en koetswerkschade, remtesten en keuringen omvat. Nieuwe trailers worden perfect volgens de specifieke wensen van de klant afgeleverd.

De klantenkring bestaat voor zowat 80% uit regionale bedrijven. Tegen die achtergrond opende A&D Trucks & Trailers in 2009 een tweede werkplaats te Zeebrugge, om tegemoet te komen aan de vereisten van klanten die instaan voor transporten over het Kanaal.

A&D Trucks & Trailers wil in de eerste plaats een kwalitatieve en betaalbare service bieden. Bij alles wat het bedrijf onderneemt betekent de klant prioriteit nummer 1. Zo staat de mobiele trailerservice zeven dag per week de klok rond paraat om defecte laadbruggen en trailers te herstellen.

De roots van het familiebedrijf liggen in Roeselare. De centrale ligging en de vlotte bereikbaarheid vormden de voornaamste argumenten voor een terugkeer naar de regio.

www.adtrucks.be