Advia


Ondernemingen stoppen heel wat tijd, geld en energie in het verzenden van facturen en het opvolgen van hun betaling. Bovendien is de bijbehorende papierstroom niet milieuvriendelijk.

Advia biedt KMO’s een oplossing die de zekerheid biedt dat de facturen sneller toekomen en worden betaald, zonder kopzorgen, zonder al te veel administratieve rompslomp en… voordeliger dan het werken met papieren briefwisseling. Het resultaat? Minder kosten en een geoptimaliseerde cashflow.

Advia verstuurt de facturen van klanten via zoomit, het elektronische factureringsysteem voor internetbankieren, en neemt tevens de opvolging van de betaling voor zijn rekening. Deze service betekent een meerwaarde voor de onderneming, de klant én het milieu.

Bijkomend voordeel: het bedrijf hoeft geen euro te investeren in informatica, software of boekhoudpakketten.

Deze oplossing maakt deel uit van een totaalpakket aan diensten op het gebied van credit management. De medewerkers beschikken dan ook over een brede knowhow en houden steeds een vinger aan de pols van de markt.

Advia heeft oog voor innovatie en handelt vanuit een filosofie van integriteit, openheid en eerlijkheid. Klant- en resultaatgericht werken zitten de onderneming in het DNA. Daarbij vormt een voordelige kostenstructuur onveranderlijk het uitgangspunt.

www.advia.be