Agristo


Agristo legt zich als familiale onderneming reeds een kwarteeuw toe op het verwerken van aardappelen tot diepgevroren aardappelproducten. Dat gebeurt vanuit twee Belgische vestigingen (de hoofdzetel te Harelbeke en een productievestiging in Nazareth) en één Nederlandse productievestiging (in Tilburg).

Als uitgesproken exportbedrijf voert Agristo zijn producten uit naar meer dan tachtig landen, stuk voor stuk afzetmarkten waar het de beroemde Belgische friet aan de man brengt.

Flexibiliteit en een optimale dienstverlening aan de klant vormen de sleutelwoorden van de bedrijfsfilosofie. Tegen die achtergrond ontwikkelt Agristo een breed productassortiment op maat van de klantenkring. Naast frietjes en kroketten worden de verse aardappelen eveneens verwerkt tot alle denkbare aardappelspecialiteiten en afgeleide producten.

Ondanks een jaarproductie van 300.000 ton afgewerkte producten, blijf Agristo korte levertermijnen en een vlotte logistieke traceerbaarheid verzekeren. Ook de permanente bewaking van de productkwaliteit vormt een topprioriteit.

Het personeel van Agristo bestaan uit een evenwichtige mix van jong talent en ervaren medewerkers. Iedereen die een bijdrage wil leveren tot de verdere groei, kan rekenen op een gedegen opleiding en kansen om mee te groeien met de onderneming.

www.agristo.be