AJ Veurink


Transportbedrijf AJ Veurink werd reeds in 1883 opgericht in Nederland. In die tijd vond het transport nog plaats met een bakfiets. Vandaag bezit de onderneming een moderne vloot van 35 eigen vrachtwagens. Die rijden uit van de vestigingen in Roeselare en Nederland.

Voor een veelzijdige logistieke dienstverlener als AJ Veurink, vormt Roeselare de ideale uitvalsbasis. Van daaruit verzorgt de onderneming dagelijkse transporten naar onder meer de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast staat het transportbedrijf eveneens in voor zendingen naar Engeland, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken en Spanje.

In het logistieke centrum van 5.000 m2 gebeurt de dagelijkse orderpicking, maar eveneens de op- en overslag, het verpakken en palletiseren van goederen. Alle vrachtwagens ondergaan wekelijks een reiniging in de eigen truckwash, zodat de verzorgde trucks bijdragen aan de kwalitatieve uitstraling van het bedrijf.

AJ Veurink investeerde in performante IT-systemen voor de planning, het zenuwcentrum van het transportbedrijf. Via tracking & tracing weten de klanten op elk moment waar hun zending zich precies bevindt. Snelheid, een goede communicatie en een betrouwbare levering: die drie begrippen vormen de basis voor het succes van A.J. Veurink.

www.ajveurink.com