Aldhem


Het Aldhem viersterrenhotel in Grobbendonk opende zijn deuren in 1993. Het is ideaal gelegen op een kwartiertje rijden van Antwerpen, vlakbij afrit 20 van de E313 autosnelweg en in de onmiddellijke nabijheid van de industriegebieden van Herent, Oud-Herentals, Grobbendonk en Geel.

Het Hotel telt 68 kamers en 10 geklimatiseerde vergaderzalen voor vijf tot vijfhonderd personen. De kamers zijn stuk voor stuk voorzien van alle hedendaags comfort, zoals aparte badkamer, televisie, draadloos internet, minibar en kamerkluisje. De zalen zijn dan weer uitgerust met de nodige audiovisuele voorzieningen en lenen zich eveneens voor shows, presentaties en feesten.

Sportievelingen komen aan hun trekken op het tennisveld, terwijl het zwembad met whirlpool en Turks bad borg staat voor ontspanning op het hoogste niveau. De bosrijke omgeving leent zich bovendien ideaal voor fiets- of wandeltochten.

Het Aldhem Hotel heet u graag welkom voor een stevig ontbijt, een snelle lunch, een business lunch, een uitgebreid diner of een glas aan de bar. Kortom, zowel de zakenman als de toevallige passant vinden er hun gading.

Met het Zimmerhof opent Aldhem weldra een tweede hotel aan het Zimmerplein te Lier. Met zijn 23 kamers en vergaderzaal moet ook dit etablissement zowel zakenlui als toeristen aanspreken.

www.aldhem.be