All-Tech


Bij het onderhoudsbedrijf All-Tech uit Herentals is het al technologie wat de klok slaat.

Sinds 1997 doen gerenommeerde ondernemingen uit de Kempen een beroep op All-Tech voor het mechanische onderhoud van hun machinepark. Klinkende namen als Pentair, Kraft, Bobbejaanland en Soprema vormen reeds jarenlang trouwe klanten.

De sleutels tot dit succes? Klantvriendelijkheid, flexibiliteit en service! Zeven dagen per week staat de hersteldienst de klok rond paraat om elk defect snel te verhelpen. Binnen de twee uur is een technicus ter plaatse en niet langer dan 24 later draait de machine als voorheen.

All-Tech beschikt over een compleet ingerichte werkplaats, waar onderlegd personeel eigenhandig alle metalen onderdelen draait en freest. Zo behoudt de onderneming de kwaliteitscontrole over het volledige proces.

Klanten doen evenwel niet alleen een beroep op All-Tech bij pannes. Ook voor aanpassingen, uitbreidingen en onderhoud van machines kunnen ze rekenen op een correcte no-nonsense benadering. All-Tech ontwerpt, maakt en installeert steevast in nauw overleg met de opdrachtgever en met oog voor zijn specifieke behoeften.

In de toekomst wil de firma verder blijven groeien. Hier dienen zich zeker perspectieven aan voor gemotiveerde vaklui in metaalbewerking, die het team willen komen versterken.