Aminolabs


http://www.aminolabs.com/

English version: https://www.youtube.com/watch?v=inYE4hWlPy0

Aminolabs, een hoogtechnologisch bedrijf gevestigd op de Research Campus te Hasselt, ontwikkelt en produceert sport- en voedingssupplementen onder de merknaam van de klant.

De onderneming groeide sinds 1993 uit tot een wereldspeler in de markt van aminozuren en voedingssupplementen. Met kwaliteit en onafgebroken innovatie als kernwaarden, verwierf Aminolabs een solide reputatie bij tal van bedrijven uit de sportvoedingsindustrie en de healthfood sector.

Ontwerp, productie, verpakking, labellen, productopslag… klanten doen een beroep op Aminolabs in elke fase van de productieketen. Het bedrijf levert het volledige scala, van grondstoffen tot afgewerkte dieetproducten of supplementen.

Onderzoek en Ontwikkeling vormen essentiële elementen in dit vakgebied. Aminolabs investeert in talent en werkt intensief samen met klanten, onderzoeksinstellingen en universiteiten. Dit leidt tot nieuwe concepten en state-of-the-art producten, die het leven van de consument aangenamer maken.

De onderneming houdt een vinger aan de pols van de markt en spoort zo snel nieuwe trends en behoeften op. De voorbije twintig jaar kenden baanbrekende producten van Aminolabs een groot commercieel succes.

Aminolabs stelt zich flexibel op tegenover de klantenvereisten inzake volume, productvorm en verpakking. Elk product is dan ook uniek. Diverse normen en certificaten waarborgen ten slotte de kwaliteit en samenstelling.