Antwerp East Port


Groep Heylen huurt, bouwt en investeert in duurzame logistieke voorzieningen op maat van industriële klanten. Momenteel ontwikkelt de Groep te Grobbendonk ‘Antwerp East Port’. Dit project kadert in de plannen van de Vlaamse regering om rond het Albertkanaal een economisch netwerk van innoverende bedrijventerreinen te ontwikkelen.

Dit nieuwe multimodaal ontsloten bedrijventerrein van 20 hectare ligt op 30 kilometer van de Haven van Antwerpen, dat betekent amper 3 uur varen per binnenschip. Het is tevens ideaal gelegen naast de containerterminal, die de internationale goederenbehandelaar DP World er momenteel bouwt.

De ligging en de infrastructuur verlenen het terrein een unieke toegevoegde waarde. Antwerp East Port wordt dan ook een onbetwiste toplocatie in de Kempen voor bedrijven die in België – het hart van Europa – een efficiënt en functioneel distributiecentrum willen vestigen. De logistieke site van Groep Heylen leent zich bijzonder goed voor watergebonden logistiek, import en export van goederen per container of stukgoed.

Antwerp East Port zal op termijn wellicht goed zijn voor een duizendtal arbeidsplaatsen en 160.000 vrachtwagens weghalen van de E313 autosnelweg. Kiezen voor de binnenvaart is dan ook ecologisch verantwoord.

Groep Heylen adviseert u graag over de vestigingsmogelijkheden.

www.antwerpeastport.com