Archi.des


Archi.des is een ontwerp- en studiebureau van architecten en ingenieurs, dat oplossingen zoekt en vindt voor de functionele en organisatorische problemen van bedrijven, instellingen of bouwheren. Die oplossingen worden vertaald naar ruimtelijke concepten.

Archi.des heeft geen unieke en herkenbare stijl. Het vertrekpunt bij elke opdracht is namelijk de context van het project. Die wordt enerzijds bepaald door de ligging van het gebouw, en anderzijds door de concrete behoeften van de gebruiker. In nauw overleg met de bouwheer wordt een project op maat uitgetekend en gevisualiseerd. Daarbij houdt men vanzelfsprekend uitdrukkelijk rekening met de smaak, het budget en de planning van de klant.

Archi.des luistert vanuit een open ingesteldheid naar de wensen en voorkeuren van de bouwheer. Op basis van de aanwezige ervaring en verbeeldingskracht worden die geïntegreerd in een totaaloplossing. Dit omvat alle aspecten: het architectuurontwerp, de stabiliteit, de technieken, de logistiek, het interieur, de presentaties, de haalbaarheidsstudies, het project management, enzovoort.

Onder het motto ‘Build in Balance’ streeft Archi.des bij elk project naar een duurzaam en esthetisch evenwicht tussen functionaliteit, flexibiliteit en rendabiliteit. Dat gebeurt bij elke stap van het project, van het ontwerp en de realisatie tot en met het uiteindelijke gebruik.

www.archides.be