Ardis Advocaten


https://ardisadvocaten.be/nl

Advocatenkantoor Ardis biedt u een team van specialisten in het arbeids- en ondernemingsrecht. Met vestigingen te Antwerpen en Zottegem zijn we makkelijk bereikbaar. Als advocaten staan we erop toegankelijk te zijn. Daarom kan u ons ook na de gebruikelijke werkuren contacteren en liefst op voornaambasis.

Wij werkten een uniek creditsysteem uit, waardoor u als klant onze prestaties online kan volgen. Zo zijn uw kosten beheersbaar en overzichtelijk. In ons werk willen we open en onverbloemd communiceren. We zeggen u waar het op staat, maar tonen meteen ook de mogelijke oplossingen.

Als moderne advocaten stellen wij een efficiënte juridische dienstverlening voorop. Anticiperen is het kernwoord: risico’s snel detecteren en ontmijnen. Daarom vinden we het belangrijk om u en uw onderneming goed te leren kennen.

Als specialisten in het arbeidsrecht zoeken wij aansluiting bij wat vandaag leeft op de werkvloer. Daarom bieden wij onze cliënten juridische ondersteuning bij de thema’s die voor hen relevant zijn, zoals bijv. een flexibele werkorganisatie via glijdende werkuren, loopbaanplanning, diversiteit, samenwerken van jong en oud, burn-out preventie….

Zoekt u een partner in arbeidsrecht en ondernemingsrecht, aarzel niet ons te contacteren.