Arkadin


Arkadin is een van oorsprong Frans bedrijf, dat inmiddels 17 kantoren telt in Europa, naast vestigingen in Amerika en Azië. In nauwelijks acht jaar tijd groeide Arkadin ook in België uit tot de marktleider. Doorheen de hele internationale organisatie tekenen de waarden respect, samenwerking, zin voor ondernemen en plezier de bedrijfsfilosofie.

In een wereld waar vergaderruimte schaars en weinig beschikbaar is, biedt Arkadin oplossingen op maat om snel en efficiënt te communiceren. De onderneming is met name gespecialiseerd in unified communication. Dit omvat zowel audio-,web- als videoconferencing.

Door het creëren van een virtuele vergaderruimte, die zeven dagen op zeven de klok rond beschikbaar is, kan de klant zijn verplaatsingskosten drukken, terwijl de productiviteit van de medewerkers stijgt.

Klanten kiezen eveneens voor Arkadin omwille van de aangepaste oplossingen, de ondersteuning in de eigen taal, de toegankelijkheid, het gebruiksgemak en de uitgebreide functionaliteiten van het aanbod, de flexibiliteit bij het factureren en rapporteren en de wereldwijde implementatie-expertise.

In de nabije toekomst wil Arkadin zijn klanten in samenwerking met Microsoft linken aanbieden, om de unified communication oplossingen met 1 muisklik beschikbaar te maken via pc, smartphone, tablet of android.

www.arkadin.be