Arte


Arte ging van start in 1981 vanuit de passie van de oprichters voor mooie muurbekledingen. De collecties zijn bestemd voor de meest uiteenlopende interieurs. Ze onderscheiden zich door hun veelheid aan stijlen, van klassiek tot uitgesproken hedendaags. Tegelijk beantwoorden ze onveranderlijk aan de hoogste eisen op het gebied van verfijning en elegantie.

De fabriek in Zonhoven hanteert milieuvriendelijke productietechnieken, die tevens een hoge productkwaliteit garanderen. De muurbekledingen worden intern ontwikkeld met veel zin voor detail. Ervaren ontwerpers selecteren de meest geschikte designs op basis van hun innovatieve en trendsettende kwaliteiten. Naast de esthetische aspecten vormen ook de kwaliteit en de vlotte toepasbaarheid van de materialen belangrijke aandachtspunten. Niet verwonderlijk dat de ontwikkeling van een nieuwe collectie ruim een jaar in beslag neemt.

De ligging van de hoofdzetel in het hart van Europa, nodigt uit tot een internationale activiteit. Arte is dan ook wereldwijd aanwezig in 80 landen en verdeelt zijn producten via een netwerk van dealers, die zowel de kleinhandel als de projectmarkt bedienen.

Onlangs nog opende de onderneming een showroom in Parijs. Daar kunnen bezoekers aan de hand van een interactief presentatiesysteem alle denkbare combinaties van materialen en kleuren uitproberen.

www.arte-international.com