Autajon Labels Belgium


Autajon Labels Belgium (voorheen Bopack Wommelgem) neemt een vooraanstaande plaats in binnen de Autajon Groep. Die behoort met zijn 3.000 medewerkers tot de marktleiders in de verpakkings- en etikettenindustrie.

Autajon Labels Belgium stelt 140 mensen tewerk. De onderneming legt zich toe op hoogwaardige zelfklevende etiketten. Binnen deze nichemarkt staat ze aan de top in de Benelux en Europa.

Reeds in 1969 richtte het toenmalige Bopack Wommelgem zich uitsluitend op de productie van zelfklevende etiketten in zes vestigingen. De Autajon Groep zag het potentieel van deze onderneming om zijn wereldwijde productie verder uit te bouwen.

De productiesite in Wommelgem omvat twee werkplaatsen. De eerste werkt volgens de HACCP-normen in opdracht van de farmaceutische industrie, de tweede bedient uiteenlopende industriële sectoren (cosmetica, chemie, petrochemie, automobiel, voeding…).

Autajon Labels Belgium beschikt over digitale drukpersen, die op zeer korte termijn hoog kwalitatieve labels afleveren. Alle prepress-activiteiten gebeuren intern.

Autajon investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling en lanceert dan ook regelmatig innovaties op de markt. Samen met de verdere modernisering van het machinepark en de focus op klantgericht advies, vormen dit de speerpunten voor de toekomst.

www.autajon.com