Auto Terminus


De automobielgroep Auto Terminus beschikt over vestigingen in Brugge en Oostende. De groep verdeelt het volledige gamma voertuigen van Mercedes Benz: personenwagens, private vans, commercial vans en trucks. De ligging in de nabijheid van de haven van Zeebrugge en de grote verkeersassen betekenen bij dit alles een belangrijke troef.

In het segment ‘trucks’ levert Auto Terminus aan afnemers uit de distributiemarkt, het lange afstandstransport, ondernemingen uit de grondverzet- en de bouwsector en ten slotte uitvoerders van speciale transporten. Aan de hand van een aanbod totaaloplossingen bouwde de groep met name in de distributiemarkt een gevestigde reputatie op.

Voor de trucks schuilt de meerwaarde van Auto Terminus in de som van de aanwezige expertise (de medewerkers worden door Mercedes Benz opgeleid), de nauwe samenwerking met de constructeur en de door hem ter beschikking gestelde apparatuur. De klanten kunnen dan ook rekenen op een nazicht en herstelling volgens de regels van de kunst.

Dankzij de online tool Fleetboard krijgt Auto Terminus de mogelijkheid om voertuigen van op afstand analyseren. Zo kan de mecanicien bij eventuele problemen meteen met de juiste wisselstukken op pad gestuurd worden om het euvel te verhelpen. Tegelijk vormt Fleetboard een hulpmiddel voor de chauffeur om zijn rijgedrag in kaart te brengen.

www.autoterminus.be