AVEVE


Groep Aveve is bij de particuliere consument vooral bekend van de retail-winkels, waar men alles vindt voor tuin, dier en bakplezier. Voor de land- en tuinbouwwereld vormt Aveve dan weer de grootste toeleverancier van veevoeding, zaden, plantenbescherming, plantenvoeding en machines.

De Groep telt veertig bedrijven met alles samen 1.600 gemotiveerde medewerkers, die een jaaromzet van meer dan een miljard euro realiseren. De kantoren zijn al ruim 110 jaar gevestigd in Leuven. Al die tijd onderhield Aveve goede contacten met de Leuvense Universiteit. Beide partners zijn betrokken bij uiteenlopende gezamenlijke onderzoeksprojecten.

Groep Aveve investeert onafgebroken aanzienlijke bedragen in haar infrastructuur, in innovatie en in onderzoek en ontwikkeling. Zo opende onlangs nog een retail-winkel zijn deuren in de Diestsestraat te Leuven, de bakermat van de Groep.

Als betrouwbare partner van de particulieren en van de land- en tuinbouwers legt Groep Aveve de nodige flexibiliteit, doorzettingsvermogen en zin voor dynamisch ondernemen aan de dag om de nieuwe uitdagingen aan te gaan.

De Burgemeester en het Schepencollege voelen de behoeften van de ondernemers in de regio goed aan. Aveve wil haar activiteiten voor de komende honderd jaar dan ook graag vanuit Leuven verder blijven sturen.

www.avevewinkels.be