Baggerman


http://www.btr.nl/

Baggerman BV is al meer dan 60 jaar een begrip op de nationale en internationale markt voor al uw rubber – kunststofslangen en appendages.
Dankzij de ideale ligging in het Nederlandse Roermond, wordt u in de Benelux en Duitsland binnen 24 uur beleverd. Dankzij de productievestigingen in Italië en Zwitserland en filialen in Roemenië, Hongarije en Duitsland kan over heel Europa een vlotte service gegarandeerd worden.

Alles wordt geleverd vanuit het 10 000 vierkante meter grote magazijn in Roermond, waar de slangen indien nodig geassembleerd worden. Baggerman is SIR gecertificeerd en gespecialiseerd in het monteren en keuren van alle lage drukslangen. In het uitgebreide assortiment vindt u alles van water- en luchtslangen, tot zeer hoogwaardige chemieslangen en alle daartoe behorende koppelingen-afsluiters en klemmen. De kunststof spiraal slangen worden in een eigen fabriek geproduceerd. Alle slangen zijn ook beschikbaar met privaat label.

Baggerman biedt u als innovatief bedrijf meer dan enkel verkoop en levering. Wij denken met u mee en voorzien u van oplossingen op maat. Baggerman voorziet u van vakkundig advies en een sterke service, zodat u op elk moment de juiste slang te pakken krijgt.