Baillien


Voor interieurinrichting en -afwerking is Baillien reeds bijna 40 jaar een gevestigde waarde. In die tijd groeide het familiebedrijf uit tot een solide onderneming met een zestigtal medewerkers onder de bezielende leiding van vader Emile en zoon Jan Baillien.

De indrukwekkende showroom To Be aan de Rijksweg te Maasmechelen biedt een klare kijk op de brede vakkennis van Baillien, of het nu om schilderwerk, bevloering, behang of raamdecoratie gaat. Eigen vaklui kunnen daarbij instaan voor de plaatsing, al zijn ook doe-het-zelvers welkom. Daarnaast omvat de dienstverlening tevens schrijnwerk op maat.

Als aanbieder van totaaloplossingen behoort Baillien tot de topspelers in design. Vanuit de drie filialen in Maasmechelen, Opgrimbie en Aarschot blijft men de vakkennis uitdiepen, de dienstverlening verbreden en investeren in vernieuwing. Zo groeit de aanwezige knowhow jaar na jaar, die de onderneming meteen vertaalt naar een bijzonder klantgerichte en kwalitatieve service.

Particulieren, maar ook professionals uit de hele Benelux doen een beroep op Baillien voor deskundig advies en gespecialiseerd vakwerk voor elk vormgevingsaspect – van een enkel interieurelement tot een compleet bouw- of renovatieproject. Het orderboekje omvat klinkende namen als Ethias, Base, Radisson SAS en de Bank of China.

www.baillien.be