BAU Coussee Architectenbureau


B.A.U. Coussee Architectenbureau werd opgericht in 1961 en gaat sindsdien in al zijn projecten op zoek naar het optimale samengaan van esthetiek en functionaliteit.

BAU Coussee ontwerpt als multidisciplinair architectenbureau gebouwen voor uiteenlopende toepassingen in de residentiële sector, de kantoormarkt en de gezondheidssector. Het bureau is vooral sterk aanwezig langs de Belgische kust, van De Panne tot Knokke-Heist. Daar legt het zich vooral toe op de residentiële villa- en appartementenbouw.

De activiteiten behelzen het volledige bouwproces, van de projectstudie tot de eindoplevering. Het bureau staat tevens in voor de coördinatie tussen de verschillende bouwpartners (landmeters, ingenieurs, veiligheidscoördinatoren, EPB-verslaggevers, aannemers…).

De klantenkring omvat particuliere bouwheren, maar ook overheden en investeerders doen een beroep op de aanwezige expertise. Het team van een twintigtal medewerkers streeft ernaar een snel en adequaat antwoord te bieden om tot een kwalitatief resultaat op maat van de wensen van de klant te komen.

Het is de overtuiging van het bureau dat de woontypologie in de toekomst zal evolueren naar kleinere en ook hogere wooneenheden, om de resterende vrije en groene ruimte te vrijwaren. BAU Coussee zal deze evolutie op de voet volgen en er gevat op anticiperen.

www.baucoussee.be