B&B Design


B&B Design is een Belgisch familiebedrijf dat zich reeds meer dan 25 jaar specialiseert in kantoormeubilair, horecameubilair en ergonomische bureaustoelen voor zowel particulieren als ondernemingen. B&B staat namelijk voor Business en Bureau van concept tot realisatie.

B&B Design vertegenwoordigt uiteenlopende Belgische fabrikanten van kwalitatief meubilair en importeert daarnaast ook vanuit Italiƫ. Banken, hospitalen, grote internationale bedrijven maar ook vrije beroepen en particulieren doen een beroep op de aanwezige expertise.

In de showroom van meer dan 500 m2 krijgt de klant op afspraak een beperkt overzicht van de ruim 50.000 producten, die vermeld staan in de B&B Design catalogus. Bij de selectie gaat bijzondere aandacht uit naar het gebruik van duurzame materialen. De producten beantwoorden dan ook aan de strengste Europese normen en krijgen een garantie van twee tot vijf – en zelfs tien jaar mee.

De eigen binnenhuisarchitect tekent de plannen van de klant uit en geeft ze weer in 3D-presentaties. Vervolgens komt een team van ervaren vaklui het meubilair leveren en monteren. Dankzij de centrale ligging aan de A 12, de permanent grote voorraad op een oppervlakte van meer dan 32.000 m2 en de performante logistieke voorzieningen kan B&B Design bestellingen dikwijls binnen de week leveren.

www.business-bureau.be