B&G hekwerk


B&G België is een toonaangevende speler in de markt van hekwerk. Ook schuif- en draaipoorten behoren tot het brede productassortiment, dat volledig kadert in geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor perimeterbeveiliging. Zo verwerkt de onderneming ook oplossingen voor toegangsbeheer, communicatie, observatie, detectie, elektronische bediening en security management in haar producten.

B&G Hekwerk beschikt over een eigen engineeringafdeling en interne productiefaciliteiten. De onderneming neemt in België en Nederland tevens de montage en installatie van de afrasteringen en de poorten voor haar rekening.

De gebruikte materialen voldoen aan de strengste normen en vragen dan ook nauwelijks onderhoud. B&G houdt onafgebroken een vinger aan de pols van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Deze worden aangewend om de producten steeds duurzamer, doeltreffender en gebruiksvriendelijker te maken.

De klantenkring bestaat zowel uit regionale als internationale bedrijven in België en Nederland, maar ook in de rest van Europa. Steeds meer opdrachtgevers uit de ondernemingswereld en de publieke overheden vertrouwen op de knowhow en de jarenlange ervaring van B&G. Dit spoort de onderneming aan om door te gaan met het ontwikkelen van innoverende producten, met oog voor een vlotte plaatsing.

www.bghekwerk.com