BIMF

http://www.bimf.be/


Omdat uw professionele presentatie een blijvende visuele indruk moet nalaten op uw klanten, medewerkers, patiënten, leerlingen, familie en vrienden, biedt BIMF een assortiment van geavanceerde producten van diverse merken aan.

BIMF is een jong en dynamisch familiebedrijf in Aartselaar. Klantentevredenheid is voor ons een topprioriteit. Wij denken daarom graag met u mee voor de juiste oplossing aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Het is onze missie om een toonaangevend bedrijf te zijn in Interactieve audiovisuele communicatie. Om de evolutie van nabij te volgen en daarbij nieuwe mogelijkheden te creëren.

Door onze ervaring in diverse merken, streven wij ernaar dat onze klanten meteen aan BIMF in Aartselaar denken als ze iets nodig hebben wat klank en beeld aangaat. De mogelijkheden in de wereld van audiovisualisatie zullen in de nabije toekomst een enorme evolutie doormaken. Alle ingrediënten zijn vandaag al aanwezig: beamers, LCD- en LED-schermen, 3D en High Definition, Touch Screens en spraakherkenning. De mogelijkheden zullen zo evolueren dat men uit zijn isolement kan komen door in een 3D-ruimte te gaan zitten. Daarbij zal men het gevoel krijgen op een andere locatie aanwezig te zijn. Stel u voor dat u oog in oog staat met iemand die zich aan de andere kant van de wereld bevindt. In de bedrijvenwereld zal men niet meer hoeven te reizen om een meeting te houden.

Ook in het onderwijs zien we reeds, dat de klassieke krijtborden vervangen worden door interactieve borden, dewelke gekoppeld zijn aan een computer. Het werk van de leerkracht kan eenvoudig opgeslagen en doorgestuurd worden naar de leerlingen. Men kan zich daarnaast inbeelden dat zelfstudie van thuis uit, op een aangenamere manier kan verlopen. Stel u bijvoorbeeld voor dat u bij het leren van een vreemde taal, u zichzelf in een bepaalde situatie waant en met fictieve mensen kan praten.

Op onze website ontdek je wat dat allemaal kan betekenen op veel verschillende domeinen.