BO Solutions


BO Solutions uit Roeselare werd in 1986 opgericht door zaakvoerder Patrick Oosterlinck. De onderneming profileert zich als een partner voor de productie van fijnmechanische precisieonderdelen.

BO Solutions stelt een twintigtal mensen tewerk en streeft naar een duurzame samenwerking met elke klant. Die klanten ontplooien activiteiten in de meest uiteenlopende industriële sectoren. Verschillende onder hen zijn wereldwijd toonaangevend binnen hun vakgebied.

Kleinschaligheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid tekenen de organisatie. Dit houdt onder meer een stipte uitvoering van de opdrachten in binnen de vooropgezette termijnen. De aanwezige knowhow, het moderne machinepark en de medewerkers op hoog niveau vormen de troeven bij de ontwikkeling van nieuwe of hoogwaardige onderdelen. Dit gebeurt steevast in nauw overleg met de klant.

BO Solutions werkt volgens de ISO-normen, beschikt over performante software en een geklimatiseerde meetkamer. De onderneming focust proactief op de hedendaagse sociale en ecologische vereisten, zonder toegevingen op het gebied van industriële performantie en flexibiliteit.

Wisselstukken, prototypes en lanceerseries – typische opdrachten die niet in aanmerking komen voor uitbesteding buiten Europa – zijn een kolfje naar de hand van BO Solutions.

www.bo-solutions.be