Bouts


http://www.boutsnv.be/

Het familiebedrijf Bouts staat al een halve eeuw bekend als een betrouwbare leverancier van smeermiddelen en brandstoffen, zoals mazout, diesel, benzine en petroleum. Sinds een tiental jaar maakt de firma Schepens volwaardig deel uit van de Bouts groep. Daardoor omvat het aanbod vandaag eveneens ontkistingsmiddelen en additieven voor de betonnijverheid.

In Hasselt beschikt Bouts over moderne opslagfaciliteiten met een capaciteit van ruim veertien miljoen liter. Dankzij de ligging aan het Albertkanaal kan de bevoorrading gebeuren met tankers.

Van daaruit verzekert de vloot van achttien tankwagens de snelle en correcte verdeling van de producten over heel Limburg. Met Q8 als enige toeleverancier kan de onderneming de constante kwaliteit van de producten waarborgen.

Particulieren, tankstations en transportbedrijven doen een beroep op de service van Bouts. Het team van zesentwintig medewerkers voert een klantgerichte benadering hoog in het vaandel.

De mogelijkheid tot gespreide betaling van aankopen, tankstations die zeven dagen op zeven de klok rond open zijn, een snelle bezorging aan huis of in het bedrijf… het getuigt allemaal van het streven naar een dienstverlening met uitdrukkelijk oog voor de behoeften van de klantenkring.