Bouwbedrijf De Meeuw


Het algemeen bouwbedrijf De Meeuw werd meer dan tachtig jaar geleden opgericht. Sinds het begin van de jaren zestig legt de firma zich uitdrukkelijk toe op een innovatieve bouwtechniek op basis van modulaire units.

Dergelijke units worden samengesteld tot gebouwen, die noch aan de buitenkant, noch aan de binnenkant te onderscheiden zijn van traditionele bouwstructuren. Sterker nog: op het gebied van levensduur, energiezuinigheid, geluids- en warmte-isolatie, veiligheid en gezond binnenklimaat doorstaan de projecten van De Meeuw met glans elke vergelijking met andere hedendaagse gebouwen. Bovendien kiest De Meeuw bewust voor duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen. Dat gaat van een maximaal hergebruik van bouwdelen en het hanteren van methodes die het afval aanzienlijk beperken tot milieuvriendelijke materialen.

De klanten situeren zich vooral in de zorgsector, het onderwijs en de kantoorbouw. Zij vinden in De Meeuw een totaalpartner die elke stap van het bouwproject begeleidt, van de bouwaanvraag en het voorzien van funderingen tot het plaatsen en de binnenafwerking. Op verzoek neemt de onderneming zelfs de tuinaanleg voor haar rekening.

De Meeuw wil zijn statuut als één van de Europese marktleiders handhaven door enerzijds steeds nieuwe type-units te ontwikkelen en anderzijds de buitenlandse afzetmarkten nadrukkelijker te bespelen.

www.demeeuw.com