Bruhn Spedition


Bruhn Spedition is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de logistieke sector. Het bedrijf ontstond uit de Lübeckse dochteronderneming van Willy Bruhn Söhne, die al sinds 1898 actief is in de transport sector.

De onderneming is gespecialiseerd in het vervoer van verschillende soorten producten, waaronder ook poeders, granulaten en vloeibare voedingsmiddelen. De 3.300 containers, trailers en containerchassis zijn speciaal uitgerust voor het veilig en efficiënt laden en lossen van bulk en tankcontainers.

Zendingen naar en van Scandinavië, Finland, Frankrijk, Ierland, Portugal, Polen, Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en de Baltische Staten vormen de belangrijkste focus van het bedrijf.

De vestigingen in Lübeck en Antwerpen houden zich bezig met het sturen van de activiteiten. Zij werken hiervoor samen met 9 dochterondernemingen in de Scandinavische en Baltische regio’s en een netwerk van geïntegreerde partners in heel Europa.

Tal van bekende Europese expediteuren werkzaam in de industrie, handel, chemie, voedingsmiddelen- en papierindustrie werken al samen met Bruhn Spedition. Deze gewaardeerde speler in logistiek biedt betrouwbare transportoplossingen van deur tot deur, op maat van de klant.

www.bruhnsped.com