Buyl Transport


Bij het familiebedrijf Buyl Transport zit inmiddels de derde generatie achter het stuur. Buyl legt zich toe op algemeen vervoer voor uiteenlopende sectoren in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. De vestiging aan de E17 te Lokeren vormt een prima uitvalsbasis naar de grote Europese verkeersassen.

Bedrijfswaarden als Kwaliteit, Stiptheid, Flexibiliteit en Veiligheid worden hier met de hoofdletter geschreven. Ze vormen de solide fundamenten van de klantgerichte dienstverlening. Alle leden van het bekwame en gemotiveerde team zijn doordrongen van hun belang.

Het wagenpark bestaat uit een honderdtal opleggers en een vijftigtal trekkers. Die worden onderhouden in de eigen werkplaats en zijn uitgerust met de modernste technologie. Denk bijvoorbeeld aan gsm, gps en boordcomputer met satellietverbinding, zodat elke vracht in real time kan opgevolgd worden.

Die voorzieningen maken het tevens mogelijk snel en alert te reageren – ook bij last minute opdrachten – en een stipte service op maat van de klant aan te bieden. Buyl Transport beschikt verder ook nog over een opslagruimte van 3.000 m2.

Milieubewustzijn, zegt u? Alle vrachtwagens voldoen aan de strengste euronormen en de doordachte planning aan de hand van eigentijdse communicatiemiddelen verzekert geoptimaliseerde transportstromen.

www.buyltransport.be