Carrosserie Spiessens


http://www.carrosseriespiessens.be/

Als traditioneel familiebedrijf hecht Carrosserie Spiessensuit Bornem veel belang aan een persoonlijke en eerlijke service. Klanten kunnen dan ook rekenen op een correcte expertise en kostenraming.

Spiessens voert carrosserieherstellingen uit over heel het land, zowel in de provincies Antwerpen, Limburg als Vlaams-Brabant, Oost- en West Vlaanderen.Ervaren vakmensen vervangen beschadigde onderdelen en herstellen de carrosserie van trucks opleggers, autocars en bestelwagens. Carrosserie Spiessens beschikt tevens over de nodige faciliteiten voor het zandstralen en herspuiten van koetswerk. Elk voertuig rijdt als nieuw buiten.

Daarnaast specialiseert Spiessens zich eveneens in het aanbrengen van reclameteksten en logo’s op vrachtwagens, aanhangwagens, bestelwagens, autocars, tankwagens, bulkwagens, marktwagens en kranen. De garage is speciaal uitgerust voor vrachtwagens en omvat een zandstraalcabine en spuiterij. Geen voertuig is te groot of te complex.

Een team van professionals staat in voor het beletteren of bestickeren. Zij begeleiden en adviseren de klant bij het maken van een geschikte keuze voor het ontwerp. Zo verkrijgt het wagenpark een mooie uitstraling en vormt elk voertuig een visitekaartje voor de onderneming. Een vrachtwagen, autocar of marktwagen die in het oog springt.