Cazaerck


Cazaerck & Zoon is als Gentse firma gespecialiseerd in het renoveren van oude panden en de restauratie van historische gebouwen in de regio. Dit soort activiteit vergt een bijzondere onderlegdheid op het gebied van vakmanschap, maar ook gevoel voor de esthetische aspecten.

Het is in deze nichemarkt belangrijk duurzaam werk te leveren, met respect voor de historische architectuur, de oorspronkelijke materialen en de historische waarde van een pand. Een mooi voorbeeld van deze aanpak is het complex aan de Gentse Zebrastraat, dat door de firma Cazaerck van binnen en van buiten compleet werd gerenoveerd.

Omdat het vakgebied zo specifiek is, werkt Cazaerck uitsluitend met eigen, zeer bekwame vakmensen. De aanwezige polyvalentie is ongetwijfeld een doorslaggevende troef. Als totaalleverancier is de firma van alle bouwmarkten thuis: stellingbouw, schrijnwerk, schilderwerk, zandstralen, zinkwerken, behangen, vloerbekleden…

Dat houdt meteen ook in dat de klant geen beroep hoeft te doen op andere onderaannemers. Eén enkele contactpersoon, één enkele bouwpartner zoekt de optimale technische oplossing voor de renovatie, verzekert een vlotte opvolging en coördineert de werf. Gemaakte afspraken dan ook worden nagekomen, termijnen gerespecteerd.

www.cazaerck.be