Cerdi


Het Belgische familiebedrijf Cerdi legt zich reeds ruim zestig jaar toe op het ontwerpen en produceren van lasmachines en elektronische voedingen. De onderneming ontwikkelt zowel TIG-, MIG-, Plasma- als Elektrodetoestellen en hun toebehoren.

Zo profileert Cerdi zich als een one-stop-shop voor de metaalverwerkende nijverheid. De klantenkring omvat metaalconstructeurs, industriebouwers en landbouwbedrijven, maar ook particulieren worden op hun wenken bediend. Want onder het motto ‘Welding together’ verstrekt Cerdi professioneel advies aan iedereen die erom vraagt.

Van bij het ontwerp van elk toestel focust Cerdi op aspecten als duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast staat de eigen serviceafdeling borg voor een snelle en efficiënte reactie om de stilstand voor de klant tot het minimum te beperken. Een voorbeeld van die klantgerichte aanpak: de techniekers herstellen printen op componentenniveau in plaats van ze integraal te vervangen.

Om tegemoet te komen aan de stijgende behoefte aan procesautomatisering bij industriële bedrijven, ontwikkelde Cerdi een CNC high definition plasmatafel.

Klanten vertrouwen tevens op de knowhow en expertise van Cerdi voor de ontwikkeling van vermogenelektronische voedingen. Anodisatie, kathodische bescherming, vernikkelen en verchromen zijn enkele van de mogelijkheden.

www.cerdi.com