CEVA Logistics


Binnen de Belgische economie vormt het beheer van de supply chain één van de sleutelsectoren. België staat bekend als logistiek Europees kruispunt en met Antwerpen beschikt ons land over de op één na belangrijkste haven van het continent.

In die supply chain markt is CEVA Logistics één van de topspelers. De onderneming is vertegenwoordigd in 170 landen met 1.200 kantoren en magazijnen wereldwijd.

In België legt CEVA Logistics zich reeds twintig jaar toe op het beheer van de logistieke processen en het transport. Vanuit acht vestigingen, verspreid over het hele land, geven elke dag zowat 900 gespecialiseerde medewerkers het beste van zichzelf.

De klantenkring bestaat uit grote en middelgrote ondernemingen, die zowel nationaal als internationaal activiteiten ontplooien in vooraanstaande economische sectoren, zoals gezondheidszorg, consumer & retail, technologie, automobiel en de industrie.

CEVA Logistics biedt hen onder meer een bijzondere expertise in het optimaliseren van hun Europese supply chain, het risicobeheer en het verhogen van de visibiliteit.

Passie, betrouwbaarheid en een uitmuntende dienstverlening tekenen de organisatie. Zo kan de klant focussen op zijn core business in de wetenschap dat zijn logistiek apparaat in goede handen is. Precies daarin schuilt de toegevoegde warde van CEVA Logistics.

www.nl.cevalogistics.com