Chaintec


In een markt waar geschoolde technici dun gezaaid zijn, staat Chaintec Operational Solutions al tien jaar in voor het detacheren van onderhoudstechniekers. Deze ‘troubleshooters’, doorgaans elektromechaniekers op A1 en A2 niveau, gaan langs bij de meest uiteenlopende productiebedrijven om ter plaatse problemen op te lossen.

De onderneming kan over heel Vlaanderen terugvallen op een team van 75 mensen, die voor korte of lange termijn worden ingehuurd door de klant. Naargelang de vraag vanuit de markt genieten ze specifieke opleidingen, zodat hun technische knowhow steeds up-to-date blijft.

De medewerkers van Chaintec Operational Solutions stellen zich bijzonder flexibel op. De voordelen voor de klant zijn evident: het opvangen van piekmomenten in de productie of de tijdelijke aanwezigheid van eigen medewerkers verloopt vlot, terwijl het technische niveau verzekerd blijft.

Klanten die een groot deel van hun onderhoudswerkzaamheden uitbesteden aan Chaintec Operational Solutions, hoeven zelf minder tijd te besteden aan het inzetten van personeel en kunnen zo beter focussen op hun industriële core business.

Momenteel investeert de onderneming steeds meer in hogere technische profielen, om zijn reputatie van stabiele en betrouwbare partner en het bevoorrechte aanspreekpunt voor de onderhoudsmanager te bevestigen.

www.chaintec.be