Citylight


Citylight legt zich toe op lichtreclame in elke denkbare vorm (signalisatie, zuilen, banners, reliëfletters, panelen…), en op verlichte en onverlichte publiciteit op de plaats van verkoop. Grote namen uit de bank- en verzekeringswereld, de retail en de kledingsector doen een beroep op de onderneming.

Voor organisaties met meerdere verkooppunten vormt een uniforme uitstraling een prioriteit. Citylight begeleidt hen hierin bij elke stap, van initieel bezoek tot de uiteindelijke plaatsing. De dienst-na-verkoop maakt de klantgerichte service rond. Minstens eenmaal per week vinden in elke regio onderhouds- en herstellingswerkzaamheden plaats.

Citylight investeert onafgebroken machines, hardware en een modern wagenpark met het oog op een feilloze dienstverlening in de hele Benelux. De onderneming voert beletteringen – zowel per stuk als in grote series – uit in computergesneden letters of met full colour prints.

De voorbije twee jaar verschuift de focus van klassieke verlichtingsbronnen naar LED’s. Citylight biedt daarnaast ook digitale technieken aan. Tegelijk blijven de traditionele neonreclames hun plaats opeisen in het publiciteitslandschap.

Dankzij nauwe contacten met topleveranciers kan Citylight binnen korte termijnen producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.

www.citylight.be