CKS


CKS profileerde zich oorspronkelijk in de sector van de elektrotechnische installaties, maar breidde zijn vakgebied vanaf het jaar 2000 uit met industriële installaties, bordenbouw, automatiseringen, middenspanning en gebouwen. Later volgde ook nog hoogspanning, wat het aanbod compleet maakt.

De onderneming wil voor de klant een partner zijn, die niet enkel kan instaan voor de engineering van volledige projecten, maar vooral ook meedenkt over de meest efficiënte oplossing op maat van de klant.

Voor de realisatie van projecten kan CKS terugvallen op zowel interne (softwarelicenties) als externe knowhow (via bevoorrechte relaties met netbeheerders, leveranciers en keuringsinstanties).

CKS volgt de innoverende markttrends op de voet en kan reeds mooie referenties voorleggen van netkoppelingen van zonne-energieparken en biomassacentrales. Vanaf 2011 zal de onderneming ook actief zijn in de sector van de windenergie.

De kwaliteit en veiligheid worden gewaarborgd door de nodige ISO- en VCA-certificaten, terwijl CKS tevens een erkenning Klasse 5 voor openbare gebouwen kan voorleggen. Ondertussen investeert de firma onafgebroken in de opleiding van de medewerkers en in nieuwe voorzieningen. Men blijft tevens uitkijken naar competente krachten om het team van een veertigtal mensen te versterken.

www.cks.be